Noua linie automată multimetal de vopsire în câmp electrostatic

Vopsire în câmp electrostatic pentru piese industriale din fier, oțel și aluminiu

ANALKO ALUMINIUM INDUSTRY a început activitatea de vopsire în câmp electrostatic a suprafețelor metalice în România în 2004. După 12 ani de prezență fructuoasă în piața românească, ANALKO introduce o nouă linie automată multimetal de vopsitorie în câmp electrostatic. Aceasta este găzduită în propriile corpuri de clădirii de 10.000 m² și a fost construită în conformitate cu cele mai stricte standarde existente pentru echipamente tehnologice și sisteme de protecție a mediului. Ea are o capacitate mare de acoperire a componentelor mari și mici (de la șuruburi mici la elemente cu lungimi de până la 4 metri). Aceasta dispune de o linie complet automată de acoperire: 6 etape de curățare prin pulverizare, cu tehnologie nanoceramică, uscător, 2 cabine de vopsitorie electrostatică de generație nouă cu 4 roboți fiecare cu 4 pistoale, precum și 2 cabine pentru vopsitorie lichidă echipate cu 2 roboți și un cuptor de ultimă generație pentru a asigura polimerizarea corectă a pulberii.

Detalii tehnice vopsitorie în câmp electrostatic

Compania poate satisface toate cerințele pentru protecția suprafețelor de fier, deoarece deține tehnologia completă pentru pre-procesare chimică, precum know-how și experiența relevantă pentru efectuarea debavurării, decapării, fosfatării cu fier și zinc prin scufundare sau pulverizare. Acoperirea se realizează prin utilizarea pulberilor certificate de către producătorii internaționali, în scopul de a îndeplini standardele ridicate de producție și de a aplica în mod automat două straturi din diferite acoperiri cu pulbere care asigură cel mai înalt grad de protecție pentru componentele expuse la condiții climatice dificile. Controalele stricte, aparatura și know-how-ul asigură aplicarea corectă a acoperirilor prin conversie, cromatare, care este o condiție esențială pentru rezistenta la coroziune a aluminiului acoperit.

În ceea ce privește culorile, există o gamă extrem de largă de culori de la furnizori de reputație internațională, DUPONT, TIGER, AKZO NOBEL, NEOKEM, iar în plus față de culorile RAL Clasic, ANALKO promovează culori precum RAL MAT, SAGRE, IMITAȚII LEMN, precum și alte culori speciale care sunt, de asemenea, disponibile la comandă. În scopul de a rezolva problemele care apar la acoperirea materialelor turnate, compania a dezvoltat și aplicat tratamente de suprafață înainte de vopsire (debavurare, șlefuire etc.), precum și procese chimice speciale.

Domenii de activitate

Având în vedere, experiența de peste 40 de ani în domeniu și înclinația noastră pentru calitatea serviciilor oferite către clienții firmei noastre, dorim să ne extindem serviciile oferite unui număr foarte mare de clienți, pentru o arie largă de activități. Astfel, domeniile de activitate ale firmei noastre sunt:
• Construcții civile: vopsirea profilelor pentru tâmplăria din aluminiu și oțel, a componentelor de aluminiu, de fier sau zincate, pentru blocuri de apartamente și case rezidențiale, compartimentări, decorațiuni interioare și placări.
• Construcții industriale: componente din aluminiu, de fier sau zinc pentru sedii de bănci, clădiri de birouri, malluri, complexe comerciale, stații de carburanți, supermarketuri etc.
• Industria auto: tratamente speciale și vopsire pentru piese și subansamble, pentru decorări interioare, etc.
• Utilaje industriale și agricole: rame, elemente, accesorii, componente și piese, etc.
• Iluminat stradal și corpuri de iluminat.
• Mobilier metalic outdoor și indoor: scaune, mese și bănci pentru terase, suporți pentru umbrele de terase, etc.
• Piese și componente pentru biciclete.
• Piese și componente pentru motociclete.
• Aparatură electrocasnică.
• Aparatură farmaceutică și medicală.
• Echipamente de agrement și de fitness.
• Echipamente termice: radiatoare, calorifere etc.
• Accesorii mobilier.
• Materiale publicitare.

vopsire electrostatica

vopsire electrostatica

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglish