Produse și servicii

Compania ANALKO a debutat în industria aluminiului în 1974 având ca obiect de activitate anodizarea. Astăzi ANALKO ALUMINIUM INDUSTRY S.R.L oferă o gamă largă de produse și servicii:

 • Vopsire în câmp electrostatic Vopsitorie in camp electrostatic
  ANALKO este lider de piață în domeniul vopsirii în câmp electrostatic și anodizării în zona balcanică și nu numai și de aceea suntem obligați să furnizăm produse și servicii de calitate.

  După 40 ani de dezvoltare continuă, compania noastră are toate certificatele de calitate (ISO 9001, QUALICOAT, SEASIDE CLASS, QUALANOD si QUALIDECO). Întrucât toată materia primă este atent selecționată și urmărim ca fiecare stadiu de producție să fie verificat de către departamentul de calitate, sunt șanse tot mai mici de eroare, astfel încât să oferim garanția pentru toate tipurile de vopsire.
  Cei mai importanți producători de aluminiu au încredere în calitatea ANALKO. Cu 9 linii moderne de procesare, 2 linii  de vopsire și o unitate de anodizare, compania noastră îndeplinește orice cerințe.

  Cereți informații despre culori, rezistență și caracteristicile lor. Credem că vopseaua folosită este un parametru important pentru calitatea produsului final și trebuie certificată de unități specializate precum ANALKO. Paletarele noastre de culori sunt disponibile.

       Paletar culori Emfasi Paletar culori Emfasi Paletar culori Anagennisi

  – Paletarul de culori PRISMA – culori metalice (RAL) ce îndeplinesc orice cerințe;
  – Paletarul de culori EMFASI – culori minunate cu textură în relief;
  – Paletarul de culori ANAGENNISI – culori în sute de nuanțe, cu un factor de strălucire ce oferă durabilitate și aspect elegant. Oferă protecție împotriva razelor solare.

Sublimare

 • Sublimare (sublicromie) – WOODinAL este o tehnologie performantă de calitate superioară ce permite decorarea tuturor profilelor de aluminiu și orice fel de casete și rame cu o peliculă ce imită lemnul. Tehnologia WOODinAL poate imita cu succes orice culoare și textura de lemn, cât și culoarea marmurei și granitului. Operația se poate aplica pe suprafețe vopsite de aluminiu și are efect de durată. Paleta de culori se îmbunătățește continuu, oferind noi orizonturi aplicațiilor arhitecturale.

   

Confectii metalice

 • Confecții metalice. Firma noastră poate executa o gamă foarte variată de repere în baza desenelor puse la dispoziție de către beneficiar. Gama de prelucrări (debitări, perforații, îndoiri) este foarte vastă având aplicabilitate în toate domeniile (construcții, fațade, electronică, telecomunicații, electrotehnică, bunuri de consum etc.)

 

Rulouri exterioare
 • Semiproducția de rulouri exterioare (cu lamele din aluminiu sau metalice), uși secționale și uși de garaj tip rulou, uși rapide, bariere, plase anti-insecte – mai multe informații pe www.analkodoors.ro.

 

 

Usi metalice
 • Furnizor de produse finite: uși metalice și uși rezistente la foc, destinate izolării în caz de incendiu a unor încăperi în clădiri rezidențiale, industriale sau de birouri – mai multe informații pe www.analkodoors.ro.

 
 
 

 • Tăiere laser de mare precizie, calitate impresionantă, mare viteză de procesare la lucrări de mare
  complexitate- mai multe informații pe www.analkometalconfex.routilaj-nou-laser

 
 
 
 

 • Sudură  – Cu o gamă largă de servicii de sudură putem lucra pe oțel, carbon, inox și aluminiu  – mai multe informații aparat-sudurape www.analkometalconfex.ro

 
 
 

 • Debitare – Mașinile noastre ultra performante pentru debitarea tablei ne oferă o calitate a tăierii remarcabilă cu debitare_amada lungimea până la 7500 – mai multe informații pe www.analkometalconfex.ro

 
 
 

Firma noastră colaborează cu cei mai mari furnizori de profile din  aluminiu și oțel, firme care sunt prezente peste tot în lume. Dintre aceștia, enumerăm: ALUKONIGSTAHL (SCHÜCO), WICONA, REYNAERS, SAPA (ALCOA), ALUPROF (METALPLAST BIELSCO), VIMETCO, precum și  toți furnizorii  din Grecia, cum ar fi : ALUMIL, BALKAN, EXALCO, ETEM, DORAL, etc.

Marea majoritate a obiectivelor construite în România după 2004 au fost vopsite de ANALKO. Unele din cele mai importante obiective făcute împreună cu partenerii noștri sunt: PALATUL DE JUSTIȚIE, GRĂDINA BOTANICĂ, NORTH GATE, CITY GATE, FLOREASCA OFFICE, PROMENADA MALL, NOVOTEL, S PARC, CASA NOTARILOR, NOVO PARK, AVERESCU, AUTO ITALIA, precum și marea majoritate a mallurilor construite în România: COTROCENI MALL, SAN PLAZA, GRAND ARENA  și multe altele precum și  BUCHAREST TOWER CENTER care reprezintă cea mai mare clădire din România, cu 22 etaje, realizată cu profile de aluminiu de 8 metri lungime, o noutate la vremea respectivă pentru vopsitoriile din România și lista poate continua.

Toate aceste proiecte nu le-am fi realizat însă fără colaborarea foarte bună  pe care o  avem din 2004 cu cele mai mari firme din România și din exterior. Dintre aceștia enumerăm: TEHNOREX, ALUSYSTEM, MIMO, INVEST PROD, REFLEX, STRIAL, ALPROMT, PRESTAREA, TEIJS AUTOMOTIVE, MORELLI, CAMUSAT(CTDI), STRABAG, ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE, DANYA CEBUS, INTERTRANSCOM, TERRAGAZ CONSTRUCT, PLUS CONFORT și mulți alții.

De asemenea, colaborăm foarte bine cu furnizorii noștri  de vopsea (pudră) și film, pentru imitația de lemn.

O caracteristică a noastră este că avem ca și  furnizori firmele cele mai mari din domeniu: DUPONT, TIGER, AKZO NOBEL, iar pentru imitația de lemn (film), lucrăm cu firma MEMPHIS din Italia și DECORAL.

Cum spuneam, acești parteneri fiind lideri pe piața vopselei care se folosește în câmp electrostatic, investesc foarte mult în cercetare, astfel încât împreună să realizăm și să aducem pe piață tot ce e mai bun în acest domeniu.

Societatea noastră oferă garanția tuturor categoriilor de culori. Aceasta se datorează faptului că, în afară de atestatele europene a proceselor tehnologice de vopsire, compania este atestată și pentru înalta calitate a materiilor prime folosite.

Acest lucru ne determină să avem o responsabilitate sporită. Sunteți bineveniți să ne contactați și să ne cereți informații referitoare la paleta de culori, rezistență și caracteristicile lor.

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglish