Coresi Shopping Center

Coresi Shopping Center

Coresi Shopping Center este noul complex comercial care s-a deschis in cartierul brașovean Tractorul, în luna martie a anului 2015.

Immochan, filiala imobiliara a retailerului francez Auchan, a investit 60 de milioane in acest proiect, mai mult de jumatate fiind deja investiti. Mall-ul detine 130 de magazine cu marci nationale si internationale, cinema multiplex, o zona de restaurante, o zona de agrement de 6000 de metri patrati si cel mai mare hipermarket Auchan din Transilvania.

Dupa cum sustin reprezentantii Immochan Romania, o noutate pentru tara noastra este ideea unui centru comercial care a devenit zona dedicata petrecerii timpului liber. Dezvoltatorii proiectului si-au propus sa transforme Coresi Shopping Center intr-o destinatie turistica si un reper pentru intreaga regiune. Ideea crearii unui shopping resort a fost una din premisele proiectului, astfel au fost integrate puncte cheie de atractie. Un exemplu ar fi zona centrala a proiectului care gazduieste pe o suprafata de 1.500 mp un spatiu de entertainment si cele patru piatete care poarta nume distincte, avand fiecare un punct de agrement definitoriu, una dintre ele fiind dedicata evenimentelor de tip concerte sau piese de teatru.

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt