Promenada Mall 2015

Promenada Mall (2015)

Promenada Mall este un centru comercial din Bucuresti, Romania. Promenada Mall a fost dezvoltat de fondul de investitii Raiffeisen Evolution si a fost inaugurat pe 17 octombrie 2013, dupa o investitie de 130 milioane de euro.

Promenada Mall este primul mall din Bucuresti deschis dupa criza financiara din 2007-2009, constructia a inceput la data de ianuarie 2012 si a durat 22 de luni.

Promenada Mall detine peste 1.300 de locuri de parcare, 150 de locuri pentru biciclete. Este structurat pe sase niveluri, doua etaje de parcare subterana, un prim nivel de magazine (pozitionat la subsol), precum si alte trei etaje supraterane, utlimul fiind destinat in special zonei de restaurante si cafenele. Este situat in partea de nord a orasului, in sectorul 1, fiind numit si „mallul corporatistilor” datorita locatiei intre numeroase cladiri de birouri ale unor multinationale.

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt