Analko Aluminium Industry da culoare Mall-urilor

Analko-da-startul-la-shopping

Încă de la înființare, compania Analko Aluminium Industry este implicată în realizarea unor proiecte de mare amploare, în principal, prin vopsirea in camp electrostatic a celor mai moderne clădiri având ca structură profile arhitecturale din aluminiu. Analko Aluminium Industry da culoare celor mai importante centre comerciale si Mall-uri din Romania, avand un portofoliu impresionant de astfel de cladiri. Suntem mandri de varietatea de proiecte arhitecturale in care suntem implicati (cladiri de birouri, centre comerciale, Mall-uri, institutii de stat, hoteluri, sediile unor banci, modernizari ale unor cladiri vechi, baze sportive) cat si recomandarile de la cei mai mari constructori ce au condus la implicarea si finalizarea finasejelor exterioare ale celor mai importante centre comerciale din Romania cat si a cladirilor de birouri conexe: Promenada Mall, Mega Mall, AFI Cotroceni Mall si AFI PARK 1-2-3-4-5, Plaza Mall si Plaza Romania Office, Unirea Shopping Center Brasov cat si altele.

Toate aceste cladiri comerciale insumeaza mii de magazine partenere, sute de mii de metri patrati, mii de locuri de munca, investitii de miliarde de euro si foarte multe produse si servicii ce pot fi achizitionate. Spor la cumparaturi!

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt