United Business Center 5 – Iasi – Proiect in lucru 2016

United Business Center 5

Compania noastră s-a ocupat de finisajele exterioare, vopsirea fațadelor și profilelor din aluminiu ale spațiilor de birouri United Business Center din Iași, fiind un succes cu proiectele anterioare iar acum sunt în luru proiectele UBC 5 și 6.

Grupul Iulius va dezvolta o nouă clădire de birouri clasa A în imediata proximitate a ansamblului Palas Iaşi, pe strada Sf. Lazăr. Clădirea office va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp, şapte etaje şi două niveluri de parcare subterană, cu 115 locuri.

Investiţia va facilita crearea a aproximativ 2.000 de locuri de muncă, accentuând dezvoltarea economică a zonei. Lucrările de construcţie, care vor respecta principiile «clădirilor verzi», vor începe în perioada imediat următoare şi se vor finaliza la sfârşitul anului 2015. Proiectul prevede şi amenajarea peisagistică a spaţiului din imediata apropiere a imobilului, cu arbori, plante şi gazon.

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt