6 sfaturi pentru crearea unui garaj perfect

garaj perfect

Unii oameni văd garajul lor, la fel ca și un loc unde poate parca mașina, dar asta e o mare greșeală. Un garaj perfect este o parte esențială a fiecărei case și, prin urmare, merită aceeași cantitate de dragoste și atenție ca orice altă cameră. Dacă tu crezi că este un spaţiu mai puţin funcţional, mai puţin plăcut şi de mai mică valoare decât restul casei tale, acest lucru este datorat faptului că nu aţi depus suficient efort în a realiza un garaj diferit, personalizat. Să vedem ce putem face pentru a corecta această greşeală.

usi-de-garaj1

  • Să fie lumină

Pentru a face orice fel de reparaţie maşinii tale, trebuie să fii în stare să distingi o cheie de o şurubelniţă. Altfel, va fi imposibil! Instalează câteva surse de lumină, poziţionate astfel încât să poată fi luminat orice colţ al garajului şi vei face să dispară această problemă . Ferestrele trebuiesc poziţionate pe partea de nord şi de sud a garajului, pentru a evita efectul neplăcut de orbire dimineaţa sau seara.

  • Alege corect culorile

Atunci când ne gândim la un garaj, primul lucru care ne vine în minte este un spaţiu unsuros, cu aspect industrial. Garajele nu trebuie să arate în acest fel. În ansamblu, acestea ar trebui să urmeze aceeaşi linie de proiectare ca cea a interiorului şi a exteriorului casei tale. Alegerea unor culori moderne şi îndrăzneţe peste albul sau griul classic, va transforma garajul într-un loc unde îţi vei dori să îţi petreci timpul liber.

usi-de-garaj2

  • Uită-te pe unde calci

Desigur, culorile luminoase pot ajuta să pară garajul mai plăcut. Dar cât de plăcut va fi, de fapt, vei fi în măsură să realizezi numai după ce petreci câteva ore stând în spatele bancului de lucru.

Pentru a face o favoare picioarelor tale instalaţi un finisaj mat, anti-oboseală. În ceea ce priveşte restul garajului, puteţi alege între dale de plastic, cauciuc şi lemn. Toţi au argumente pro şi contra lor . Pentru a fi sigur, trebuie să le verifici înainte de a lua o decizie finală.

  • Mai mult spaţiu de depozitare, cu atât mai bine

Reţine un singur lucru: unităţile de depozitare nu trebuie să împiedice libera circulaţie a întregului garaj. Rezolvă această problemă prin instalarea unor rafturi de scule montate pe perete şi tavan, agăţaţi rafturi pentru biciclete şi orice alt fel de unităţi de depozitare, care nu vă va ocupa prea mult  spaţiu.

  • Alege corect uşile

Aceasta este o decizie destul de dificilă. Uşile automate pot fi mai scumpe decât cele obişnuite, dar sunt cele mai convenabile. De asemenea, ar trebui să optezi pentru varietate, fie în secţiune sau role, deoarece ambele au spaţiu. Oţelul este foarte accesibil, durabil, un material sigur care necesită foarte puţină întreţinere. Reprezintă o soluţie perfectă pentru fiecare buget.

  • Pune lucrurile în perspectivă

Ultimul, dar nu cel din urmă, nu ar trebui să iei în considerare orice actualizare la varianta finală a garajului. Cine ştie, poate o să devii într-o zi un vizitator pasionat de licitaţii de terasament şi astfel vei putea face actualizări garajului pentru a se potrivi cu pasiunea ta nou găsită.

Dacă urmaţi aceste câteva sfaturi , garajul tău ar trebui să fie mult mai luminos, mai plăcut, mai funcţional şi gata pentru orice actualizare dorită de tine pe parcursul vieţii.

Cel mai important, garajul va deveni în cele din urmă un membru al casei tale.

Leave a Reply

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt