De ce sunt usile tip rulou mai bune decat usile traditionale

usi de garaj rulou
usi rulou proiectate pentru a oferi protectie maxima casei sau afacerii tale

Acestea te ajuta ca, dupa terminarea orelor de lucru cu publicul, magazinul tau sa fie bine protejat si tu sa stai fara griji deoarece investitia ta este in siguranta. In trecut proprietarii de afaceri dezbateau daca este mai indicat sa iti asiguri o protectie mai ridicata prin usi rulou sau sa utilizeze in continuare usile conventionale, care erau mai estetice. Usile rulou obisnuiau sa nu fie prea atragatoare si sa aibe un aspect industrial. Dar astazi nu mai este nevoie sa sacrifici o fatada frumoasa a unui magazin pentru siguranta suplimentara pe care ti-o asigura usile tip rulou.

usa de garaj rulou

Securitate

Principalul avantaj al instalarii de usi rulou este reprezentat de siguranta pe care o ofera. Usile tip rulou din aluminiu ofera o metoda accesibila de a proteja halele industriale, depozitele sau fabricile. Acestea sunt usoare dar in acelasi timp si rezistente si pot fi automatizate.

Izolare

Un alt avantaj al usilor tip rulou este izolarea suplimentara pe care o confera. Daca fabrica sau depozitul are mult intrari largi, prevenirea pierderilor de caldura este extrem de importanta. Fiecare masura pe care o luati in vederea izolarii poate reduce semnificativ cheltuielile companiei.

Usile de tip rulou pot veni si sub forme care sa asigure atat izolarea dar pastrand in acelasi timp rezistenta si usurimea.

Estetica

Daca nu doriti sa sacrificati aspectul proprietatii dumneavoastra pentru a beneficiul protectiei, atunci usile tip rulou sunt ideale. Acestea pot fi personalizate intr-o varietate de modele precum si culori.

Si, daca doriti ca magazinul dumneavoastra sa fie vizibil si in afara orelor de program, puteti opta pentru varianta de usi rulou perforate. Acestea confera un grad ridicat de siguranta permitand in acelasi timp si vederea in interior. Acest lucru poate fi in special indicat in cazul in care aveti o vitrina frumoasa pe care sa o poata studia clientii si in afara orelor de program. De asemenea este indicat in cazul magazinelor si bancilor deoarece agentii de securitate ce patruleaza pot vedea cu usurinta in interior si sa se asigure ca nu exista pericole.

Cu atatea variante dintre care puteti alege, ar trebui ca gasirea usii care vi se potriveste cel mai bine sa nu fie o problema. In cazul in care doriti si sfaturi suplimentare din partea unui specialist, puteti intra pe www.analkodoors.ro pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt