Greşeli frecvente în alegerea rulourilor exterioare

rulouri

Deşi sezonul cald este pe trecute şi majoritatea persoanelor nu mai au în gând prevenţii pentru sezonul următor, deciziile analizate şi luate din timp sunt de cele mai multe ori cele mai bune, atât pentru tine, cât şi pentru casa ta. Clienţii trebuie să realizeze că rulourile exterioare reprezintă o adevărată investiţie în propria casă; pe lângă faptul că aduc un plus de valoare locuinţei rezolvă, de asemenea, şi o sumedenie de probleme.

rulouri-exterioare1

Mai jos avem o listă cu principalele greşeli pe care majoritatea clienţilor le fac atunci când îşi aleg rulourile exterioare:

  1. Le aleg întotdeauna după cele mai mici preţuri

Da, rulourile exterioare se pot găsi câteodată la preţuri ridicate însă raportul calitate-preţ chiar este foarte important în domeniul acestora şi cu siguranţă, îşi vor găsi amortizarea în timp. Firmele cu adevărat profesioniste folosesc materiale şi materii prime de calitate tocmai pentru a oferi cea mai bună oportunitate pentru clienţii lor. Rulourile exterioare sunt atât o alegere pentru tine, cât şi pentru toţi membrii familiei tale, asigurând o protecţie împotriva condiţiilor meteorologice nefavorabile, împotriva unor ”musafiri” sezonieri nepoftiţi şi pentru a proteja pe termen lung ferestrele. Pe www.analkodoors.ro puteţi găsi rulourile exterioare perfecte pentru nevoile familiei tale.

  1. Folosesc produse mult mai subţiri pentru ferestrele situate cu faţa spre vest

În ultimii ani, razele solare au început să fie extrem de periculoase, putând provoca deteriorarea elementelor ferestrei dacă nu alegeţi produse de calitate, din materiale mai groase pentru ferestrele care sunt situate cu faţa spre partea de vest.

Trebuie să găsiţi produse care să nu se decoloreze, dezintegreze sau să se strice sub diferite condiţii meteorologice.

  1. Nu iau în considerare dimensiunea ferestrei

Ca o regulă generală, o fereastră ce depăseşte 3 metri în lăţime este dimensiunea maximă pe care un rulou exterior o poate avea, soluţia optimă fiind rulourile exterioare cu straturi multiple. Alternativ, ferestrele care sunt mai înguste de 30 de centimetri nu sunt recomandate pentru rulouri exterioare sau pentru obloane.

rulouri-exterioare-din-aluminiu

  1. Dispunerea rulourilor exterioare

Dispunerea verticală a unui rulou exterior este foarte importantă, mai ales dacă acesta este dispus pe suprafaţa unei uşi (pentru a nu te lovi cu capul de el atunci când este ridicat). Poate va exista şi o perspectivă pe care nu o vei vrea obturată. Dispunerile orizontale sunt folosite pentru perdele. Atunci când deschizi perdelele, va trebui să iei în considerare cât spaţiu le va fi necesar şi dacă acestea vor impiedica vederea.

  1. Se aşteaptă ca 100% din toate produsele să ofere un efect de obturare totală a luminii

Un efect de obturare 100% nu poate fi atins decât în cazul perdelelor cu lambrichene. Rulourile exterioare cu efect de obturare a luminii au mici găuri în suprafaţa lor. Tineţi minte acestea dacă vă doriţi întuneric total în dormitorul sau sufrageria dumneavoastră.

  1. Nu căuta trăsături de calitate cum ar fi perdele verticale

Efectul de verticalitate al perdelelor protejează materialul şi alte piese de mobilier din cameră. Costul extra oferit pentru a avea acest tip de efect poate salva pierderi de sute pe termen lung.

rulouri-exterioare

  1. Compară mere cu pere

Deşi sună mai mult decât evident, însă este necesar să întreprindem o analiză mai profundă în domeniu pentru a putea să facem o alegere relevantă şi în concordanţă cu ceea ce ne dorim. Există foarte multe variabile, începând de la preţ şi până la modele şi materiale. www.analkodoors.ro este locul în care dorinţele şi calitatea se îmbină pentru a vă oferi ceea ce vă doriţi, în materie de rulouri exterioare.

  1. Fac instalări de tip ”do-it-yourself”

Deşi capacitatea manuală şi creativitatea există în fiecare dintre noi, cel mai bine ar fi ca majoritatea lucrurilor pe care ni le dorim să dureze pe termen lung să fie instalate de firme profesioniste. În afară de posibilitatea de a anula garanţia produselor există şi riscul să te răneşti încercând să faci pentru prima dată ceva ce pentru alţii reprezintă munca lor de zi cu zi.

  1. Nu iau în seamă perioada de viaţă a casei lor

Dacă te-ai mutat într-o nouă locuinţă în care plănuieşti să rămâi o lungă perioadă de timp, nu are rost să încerci să faci modernizări mici pentru ferestrele tale; nu va funcţiona aşa cum îţi doreşti. Cel mai bine ar fi să investeşti în nişte rulouri exterioare de calitate care să ofere un plus-valoare casei tale şi confortului întregii familii. Dacă nu eşti încă decis sau nu cunoşti domeniul rulourilor exterioare, întreabă un expert Analko.

  1. Nu iau în calcul şi cum va arăta casa lor

De exemplu, pentru unii nu pare a fi o problemă combinaţia între ferestrele de tip colonial şi rulourile exterioare orizontale însă din perspectiva unui designer acestea ar arăta infiorător! Sunt mult prea multe linii care vin vertical şi orizontal care nu creează o imagine unitară. De asemenea, nu încerca să combini mult prea multe stiluri diferite pentru rulori exterioare la fiecare fereastră din casa ta, deoarece poate da o senzaţie de lipsă de coeziune stilistică şi de haos. Altă notă importantă este alegerea culorii rulourilor exterioare, mai ales la cum arată ele din afară, deoarece este necesar ca acestea să se potrivească cu stilul casei tale şi culorile acesteia.

Dacă apelaţi la un expert în ferestre şi rulouri exterioare, precum experţii Analko, veţi putea evita să faceţi nişte greşeli costisitoare.

rulou1

Rulourile exterioare pot deveni un element funcţional şi impresionant al casei tale care vor rezista ani şi ani, oferind un mare confort tuturor membrilor familiei.

Leave a Reply

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt