Premiul Alumini 2015 – 40 de ani de activitate Analko

Premii Analko 1

In luna noiembrie 2015, in Grecia, a avut loc al 12-lea congres national din domeniul aluminiului si al constructiilor. Compania Analko a fost prezenta prin fondatorul ei, domnul Stelios Kochylas si au fost onorati cu premiul ALUMINI.

Aceste premii se inmaneaza doar unor personalitati din industria aluminiului, care prin viziunea, creativitatea si munca depusa de-a lungul anilor, au dus la dezvoltarea acestui domeniu.

Compania Analko este lider eurpoean in domeniul tratarii si vopsirii in camp electrostatic a suprafetelor din aluminiu. Analko a fost fondata in anul 1975 iar in acest an se implinesc 40 de ani de activitate neintrerupta de la infiintare.

In baza viziunii si principiilor domnului Stelios Kochylas (fondatorul companiei), grupul Analko a reusit sa aibe o crestere continua in tarile in care isi desfasoara activitatea, in Grecia si in Romania, cat si in zona balcanica.

Premii 2

Leave a Reply

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt