Sfaturi pentru repararea uşilor de garaj

A-garage-door

Garajul pastrează maşina ta în stare curată, reprezintă locul în care poţi repara maşina ori de câte ori este nevoie. Fără o uşă de garaj propriu-zisă, spaţiul este inutil şi poate provoca probleme. Uşa de garaj poate fi văzută ca un accesoriu funcţional al casei tale, din acest motiv trebuie să fie de calitate, să se asorteze cu întreg ansamblu pentru a satisfice preferinţele fiecărei familii.

garaj

Cum să repari uşa de garaj? Iată care sunt câteva din cele mai importante sfaturi pentru repararea uşilor de garaj!

În general, uşile de garaj sunt alcătuite din două părţi principale: uşa în sine şi sistemul de deschidere. Ambele părţi trebuie să funcţioneze în mod corespunzător pentru a nu afecta sistemul de acţionare. Pentru a oferi putere, uşa de garaj implică utilizarea atât a unor piese metalice, cât şi a unor arcuri dure. De obicei, piesele sunt cele care cauzează cele mai multe probleme pentru proprietarii uşilor de garaj. Din fericire, acestea sunt cel mai uşor de rezolvat. Atunci când faci o reparaţie în ceea ce priveşte uşa de garaj, asiguraţi-vă ca întotdedauna este închisă.

Verificaţi dacă piesele de metal prezintă urme de lovituri, locuri plate sau ondulaţii în cale, apoi asiguraţi-vă că suporturile de montare sunt libere. Puteţi strânge cu uşurinţă suporturile din metal, însă dacă prezintă locuri deteriorate ar trebui să fie înlocuite. Piesele ar trebui să fie aliniate în mod corespunzător şi la aceeaşi înălţime pe pereţii de garaj. În cazul în care piesele sunt inegale, puteţi rezolva uşor această problemă prin slăbirea şuruburilor, respectiv a celor care fixează suporturile de montare şi abordaţi până revin în poziţia corespunzătoare. O altă problemă creată de aceste piese face referire la acumularea de murdărie şi grăsime în cadrul acestora. Un detergent de uz casnic concentrat vă ajută la eliminarea acestor acumulări de murdărie şi grăsime.

cum-sa-repari-o-usa-de-garaj

În cazul în care arcul pare a fi o problemă, puteţi regla tensiunea arcurilor în funcţie de tipul de garaj. Garajul construit pentru o singură maşină va avea doar un arc, care trebuie ajustat de către un profesionist din cauza cantităţii mari de tensiune regăsită în cadrul acestuia. Dacă aveţi un garaj pentru două maşini, atunci există două arcuri a căror tensiune o puteţi regla trăgând cablul suplimentar prin placa situată deasupra uşii sau prin mutarea cârligelor la următorul semn, în funcţie de tipul uşii: roll-up sau oscilantă.

Dacă sistemul de închidere trebuie reparat, puteţi merge la un magazin de piese pentru a achiziţiona un nou sistem de deschidere. Pentru a-l monta urmaţi instrucţiunile regăsite în cutia sistemului de deschidere. Acestea sunt destul de simplu de instalat. În momentul în care nu vă daţi seama de natura problemei, puteţi apela la un profesionist. Acesta vă poate îndruma cu uşurinţă să reparaţi uşa de garaj.

Orice problemă ar trebui adresată unui specialist pentru a vă asigura ca nimeni nu va fi rănit atunci când veţi repara uşa de garaj.

În cazul în care doriţi să vă personalizaţi uşa de garaj, Analko Aluminium Industry îţi sare în ajutor. Pentru mai multe informaţii şi tipuri de uşi de garaj accesaţi website-ul www.analkodoors.ro şi website-ul www.analkoaluminium.ro .

Leave a Reply

Usi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.roUsi de garaj, usi metalice, rulouri exterioare - www.analkodoors.ro
RomaniaEnglishGermanEgypt